Στέφανος Τζουμάκας: “Διαμορφώνουμε μια νέα προοδευτική παράταξη με νέο φορέα”

 Για την πολιτική προοπτική του Προοδευτικού κινήματος, η στρατηγική που βασίζεται σε συγκολλήσεις και συμπράξεις και την έχουν διατυπώσει ορισμένοι, είναι μειοψηφική και θα οδηγεί σε ήττες και υπάρχει ιστορικό προηγούμενο για αυτό.

Σε μιτ συνέντευξη μου στο Γ. Μελιγγώνη και το Attica TV ο Στέφανος Τζουνάκας αναπτύσει την πολιτική στρατηγική “για να διαμορφώσουμε πολιτική πλειοψηφία, ρεύμα Νίκης και την Εναλλακτική λύση που χρειάζεται η χώρα.

Στην Ελλάδα, για να αντιμετωπίσουμε τη κρίση, χρειαζόμαστε μεγάλες πρωτοβουλίες και σε εθνική κλίμακα.

Επιδιώκουμε από σήμερα τη συγκρότηση νέας προοδευτικής παράταξης με αρχές, αξίες και πολιτικές εναλλακτικής λύσης, με συλλογική προσπάθεια όλων των προοδευτικών και δημοκρατικών πολιτών της χώρας μας, με δημοκρατική αφύπνιση, ειλικρινή συζήτηση και συνεργασία πολιτικών και κοινωνικών δυνάμεων για την κοινωνική και οικονομική ανασυγκρότηση της χώρας και την εδραίωση προοδευτικών εξελίξεων και επιτευγμάτων και για τη χώρα μας και για την Ευρώπη.

Διαμορφώνουμε μια νέα προοδευτική παράταξη που να μπορεί να οδηγήσει με Δημοκρατία, με κριτική και συνεργασίες σε ένα καλύτερο μέλλον για τη χώρα και τον ελληνικό λαό.

Συνέντευξη για τις πολιτικές εξελίξεις στο δημοσιογράφο Γ. Μελιγγώνη Attica TV